RuPaul's Drag Race Temporada 10 Episodi 10 Ressenya: Makeover Time!

és hora de fer o descansar a les nostres reines.



És la setmana 10 de la cursa d'arrossegament de RuPaul, i és el meu repte favorit de la temporada: els makeovers! Més antic que Snatch Game, el repte Makeover ha estat un dels fonaments de Drag Race des dels seus inicis. La màgia del repte de la reforma és que sigui espectacular o un desastre calent i ambdues opcions són igual de bones per a TV. Ser capaç de projectar la vostra marca d’arrossegament (la “semblança familiar” que RuPaul premia tan altament a una altra persona) és també una bona prova per veure com s’entén bé una reina; un atribut vital del Next Drag Superstar d'Amèrica. Qui va pujar al capdamunt, qui ho va trucar i qui no tornarà al pròxim episodi? Esbrinem-ho a mesura que recuperem la temporada 10 de la cursa Drag Drag de RuPaul.





De tornada al gabinet

El llavi de la setmana passada va provocar que Kameron i Eureka es quedessin a la competició, de manera que, naturalment, hi ha una mica d’interès a les reines que preferirien un pas més a prop de la corona i una germana cap avall. Però mentre Monet salva la seva frustració pel seu cap parlant, la salinitat d'Aquaria arriba a desaparèixer. És un regal il·luminador. Si no teniu la seguretat del vostre lloc en la competició, no us hauria de molestar amb la quantitat de temps que ha de competir. Al cap i a la fi, si ningú no torna a casa un episodi, això us ofereix un episodi addicional per mostrar al món el meravellós que esteu. Àsia, en no tenir-ne absolutament res, acusa Aquaria de narcisisme. Kameron, el tema de tot aquest debat, no diu res.







El mini-repte

És un nou dia, Aquaria s'ha disculpat per comportar-se com un nen després de l'eliminació i les reines estan preparades per matar el repte d'aquesta setmana. El primer desafiament és el mini desafiament: vestir-se amb l’arrossegament del jove matador possible per anunciar el “comerç”: un esprai corporal per a homes.

És hora de combinar els Reis amb les nostres Reines! #DragRace pic.twitter.com/wxslmahIr9

- RuPaul's Drag Race (@RuPaulsDragRace) 25 de maig de 2018

És un homenatge mini desafiament que mostra com la masculinitat és tan construïda com la feminitat. La transformació més sorprenent és Àsia O'Hara, que aconsegueix passar d'Angela Bassett a Tyrese amb res més que un ruixat de cabells facials i un llep dels llavis. Eureka guanya el repte i guanya el privilegi de decidir els equips per al màxim repte.





Coneix els reis de les xarxes socials

Les portes del despatx obren i caminen sis gegants de les xarxes socials. Anthony Padilla, Tyler Oakley, Kingsleyyy, Chester See i Raymond Braun de YouTube, i Frankie Grande de, també, del mateix ventre que Ariana Grande!

Com que Eureka va guanyar el mini-repte, se li permet pair les reines amb els reis de les xarxes socials, i la decisió extremadament sospitosa de combinar Kingsleyyy, l'únic rei negre de les xarxes socials, amb Aquaria, amb l'esperança que la diferència de color de la pell la disminueixi. amunt No m'importa com tanta set de la corona, posant l'únic convidat negre amb una reina blanca amb l'esperança que la diferència de color resulti horrible perquè aquest convidat negre sembli horrible a l'escenari principal. L’Eureka és millor que espero que guanyi, perquè NO és com guanyes a Miss Congeniality, senyora. Els fandom tampoc van quedar impressionats amb les accions d'Eureka.

eureka, pensant en donar a aquari kingley és sabotatge, perquè és el dolç negre que el teu racisme està mostrant

- mia (@aquariasuso) 24 de maig de 2018

per què està bé que eureka estigui intentant follar a les persones perquè pugui guanyar, però no està bé que l’aquari admet que vol guanyar, però segueix ajudant la gent perquè s’ho passin bé.


vestit blau brendon urie


- bayleigh (@bayleighwbush) 25 de maig de 2018

Tot el que he de dir és: FUCK Eureka. Utilitzar una persona de color com a eina per sabotejar algú NO està bé. Aquaria encara va acabar fent millor que ella, per què el tf

- fleur (@angrytwink) 25 de maig del 2018

La química de les reines amb els seus respectius reis de les xarxes socials varia, mentre que Àsia i Raymond semblen connectats immediatament, mentre que Kameron i Anthony són 100% sexy i 0% entretinguts. Eureka i Frankie són igualment molestos, per tant, són com una casa encesa, mentre que Miz Cracker i Chester tenen en comú un avantatge cerebral que pot funcionar sorprenentment o engreixar-los. Monet i Tyler tenen l’energia més òbviament complementària, però la seva comoditat que es relaciona entre ells és la de fer la manera de fer la tasca a l’abast. Les reines aparellades amb les estrelles de les xarxes socials queer tenen un avantatge, ja que són tots els fanàtics de les curses. Dit això, conèixer l’espectacle com a fan i no com a concursant pot ser una espasa de doble tall, ja que els fanàtics tenen idees fixes del que farien, en lloc de sentir la situació com succeeix.

El més destacat d'aquesta setmana es presenta en la forma de Chester See, per exemple, una galeta Miz, quan es veu per primera vegada arrossegada i se subministra instantàniament tota la seva ànima. Aquí és aquí el poder de l’arrossegament, fins i tot els homes rectes més introvertits poden desencadenar la seva diva interior amb una perruca i uns llavis sobresortits.

Quan el ritme és de PUNT i us sentiu? tu mateix. @miz_cracker @chestersee @rupaul @rupaulsdragrace #DragRace pic.twitter.com/pEULE1mUrZ

- World of Wonder (@WorldOfWonder) 25 de maig de 2018




Porta’l a la pista!

El fantasma de la senyoreta Vanjie continua embruixant-se la temporada, amb la mateixa mare Ru donant la seva millor impressió abans de presentar les nenes, començant per Àsia O'Hara. La nostra reina texana i la seva filla arrossegada Amèrica O’Hara canalitzen la seva nena de vaca interior amb abrics triturats que s’assemblen al que portava Àsia durant el repte del vaixell de gèlim. Tots dos són uns abrics ferotges, però és completament evident que un està fet a mà i no puc evitar pensar que és una cosa poc carregable oferir al vostre convidat la versió de bricolatge.

La categoria és: Arrossegueu els valors de la família. @AsiaOharaLand @raymondbraun pic.twitter.com/MpYGNgseGi

- RuPaul's Drag Race (@RuPaulsDragRace) 25 de maig de 2018

A continuació hi ha Eureka i Eufreka O'Hara. Certament, semblen preciosos, però després d'aquesta petita trucada que Eureka va tirar amb Kingsleyyy i Aquaria abans, pot sufocar. I Frankie aconsegueix que algú sigui irritant efervescent sense dir ni una sola paraula, que suposo que és un talent.

La categoria és: Arrossegueu els valors de la família. @FrankieJGrande @eurekaohara #DragRace pic.twitter.com/75UtHLupHO

- RuPaul's Drag Race (@RuPaulsDragRace) 25 de maig de 2018

Aquaria i Capricia són a tocar, i, tot i que el pla de sabotatge lleugerament racista d'Eureka no va funcionar, la pista segueix sent, malauradament, un tiet. Pel que val, Capricia té el maquillatge més bonic a la pista d'aquesta setmana, però entre la perruca inexplicablement alta i el concepte de disfressa confós hi ha 0 semblança familiar.

La categoria és: Arrossegueu els valors de la família. @aquariaofficial @kingsleyyy #DragRace pic.twitter.com/PpmjwVfMzl

- RuPaul's Drag Race (@RuPaulsDragRace) 25 de maig de 2018

Folliwing Aquaria i Capricia són Miz Cracker i Miz Cookie, i la transformació d’aquest últim és caiguda de la mandíbula. No és només la mirada, que és pura feminitat del cap als peus; la personalitat que mostra les galetes a l'escenari és igualment elèctrica i la seva presentació és divertida.

La categoria és: Arrossegueu els valors de la família. @aquariaofficial @kingsleyyy #DragRace pic.twitter.com/PpmjwVfMzl

- RuPaul's Drag Race (@RuPaulsDragRace) 25 de maig de 2018

El nostre penúltim emparellament és Monet X Change i Short Change (LOL) i, mentre que Monet sembla impressionant, Short Change aconsegueix que el vestit de bany seqüenciat sigui d’alguna manera semblant gegant.

Finalment tenim Kameron Michaels i Kelly Michaels, i és ... una mica trist. Les proporcions de Kelly són totes incorrectes, els seus llavis són d’alguna manera sotadibuixat, i no hi ha res de semblança familiar.

Els nostres dos últims aparellaments semblen tenir problemes, però poden treballar en la cançó de RuPaul Carisma, singularitats, nervis i talents guardar-los? No, perquè eren deixalles i va ser una pèrdua del meu temps. Pròxim!





Miz Cracker aconsegueix la seva victòria.

Mitja galleta finteriorment aconsegueix la seva victòria i és la recompensa que hem estat esperant tota la temporada. Miz Cracker ha mostrat un gran potencial al llarg del temps, però sembla que té alguna cosa d'un bloc mental que l'ha aturat a connectar-se completament amb la comeptició. Tot i això, poder projectar tota la seva grandesa sobre algú vol dir que podem veure exactament de què tracta Cracker, encara que no sigui la que ens mostra directament. Probablement sigui massa tard al partit perquè Miz Cracker converteixi aquesta victòria en una autèntica oportunitat per a la gent (tret que Ru ens toqui la temporada 9 a la final), però espero que això doni l’empenta de Cracker per posar-ho tot per resta de la competició.





Les dues inferiors

Monet i Kameron acaben a les dues parts inferiors, però haurien de ser absolutament Aquaria i Kameron. En realitat no tinc ni idea de què pensava Ru per estalviar Aquari. És clar que vol assegurar-se que es troba entre els tres primers llocs. Kameron té una victòria sota el cinturó, i Monet ha estat al capdavant més vegades, per la qual cosa no està bé per als millors de Nova York.





Lipsync per a la vostra vida

Atreveix-te a dir-ho ... Crec que estem veient un assassí sincronitzador de llavis a Kameron. Per descomptat, la seva estètica no és un art alt a l’aquària, però el noi sap que aquesta senyora gira. No només Kameron pot girar, dividir-se i sashay amunt i avall per la pista amb el millor d’ells, sinó que sap explicar una història amb la cara, cosa que no esperaríeu tenint en compte la qualitat de les seves actuacions en els anteriors reptes principals. El llavis de Monet no va ser fantàstic.

És millor que WERK aquesta sincronització de llavis, senyores! #DragRace pic.twitter.com/Zbp5J4yZji

- RuPaul's Drag Race (@RuPaulsDragRace) 25 de maig de 2018




La reina adequada va tornar a casa?

Tenint en compte la seva falta de victòries i la multitud de dues presentacions inferiors, segurament va ser el moment de Monet. Crec que Monet va venir amb una idea clara de què volia fer aquesta temporada i que potser es va produir voltes i voltes que no esperava. Tot i això, Monet és una reina llegendària amb una pròspera carrera que només continuarà brillant després d'aquesta experiència. I, si no és res, sempre tindrem aquestes esponges.



Articles Més Populars

Categoria

Revisió

Sobre Nosaltres

Apple Music

Cabell Aussie

Mals Veïns 2

Bpas

British Airways

Magatzem De Telefonia

Clearasil

Vídeo

Podcasts

Popbuzz Presenta

Tingues Por Dels Zombies

Premis Globals

Harpercollins

Boira Pel Cos D’Impuls

Internet

Itv

Itv Febrer

Només Balla

Lliga De Llegendes

La Vida

Nació Viva

Amor, Simon

Música

5Sos

Característiques

Notícies

Alessia Cara

Tot El Temps És Baix

Ariana Grande

Proves

Beyoncé

Billie Eilish

Cardi B

Charli Xcx

Demi Lovato

Halsey

Hayley Kiyoko

Jonas Brothers

Justin Bieber

Katy Perry

Lady Gaga

Liam Payne

Artistes

Petita Barreja

Melanie Martinez

Nick Jonas

Pànic! A La Discoteca

Paramore

Publica Malone

Rihanna

Selena Gomez

Shawn Mendes

Taylor Swift

El 1975

Travis Scott

Troye Sivan

Vint-I-Un Pilots

Anys I Anys

Zayn

Llistes De Reproducció

Netflix

Sang I Trasplantament Del Sns

O2

Salut Pública Anglaterra

Bellesa

Moda

Estil

Termes I Condicions

L’Intern

Tv I Cinema

Vodafone Regne Unit

Nosaltres Els Unicorns